Concursurile Online

From the Blog

Concursurile Online

Motivele ce te opresc să participi la o competiție sunt:

  • crezi că nu ești pregătit
  • nu-ți perimiti financiar din cauza distanței, ai nevoie de transport, masă, poate cazare, taxele de participare
  • nu ai echipamentul necesar sau corespunzător
  • ți-e frică de eșec sau ai emoții din cauza competiției
  • programul tău este foarte încărcat

Toate aceste obstacole trebuie trecute la un moment dat când vei participa la prima competiție. Concursurile te ajută să-ți crești nivelul mai rapid, îți îmbunătățește concentrarea, te obișnuiești cu tensiunea și stresul competiției, intalneti persoane ce împărtășesc aceeași pasiune.

Pe lângă cunoscutele tipuri de concursuri cum ar fi cele de target indoor sau outdoor, field sau 3d au apărut în România și concursurile online. Acestea au avantajul că pot aduna mai mulți arcași din toate zonele țării în mai multe locații, costurile sunt mai mici, deplasările mai scurte și în majoritatea cazurilor nu mai necesită cazări.

Un astfel de exemplu este IFAA Indoor Online, competiție ce se desfășoară anual în primul weekend din lune Ianuarie în localități cum ar fi București, Târgu Mureș, Sibiu, Belcești, Lugoj și altele. Regulile sunt aceleași ca la orice concurs IFAA indoor, dunt două runde, una de Flint cu 6 distante diferite între 12 feets și 30 de yarzi și una target la 20 Yarzi. Punctajul este cumulativ iar clasamentul se face pe bază rezultatelor din toate localitățile participante.

 

AA – Hit the X

Loading...